Error message

• User warning: The following module is missing from the file system: login_destination. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /data/websiteuny/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: media. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /data/websiteuny/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: media_migrate_file_types. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /data/websiteuny/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: media_wysiwyg. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /data/websiteuny/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: print. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /data/websiteuny/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: print_pdf_dompdf. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /data/websiteuny/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: print_ui. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /data/websiteuny/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: print_pdf. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /data/websiteuny/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: include_once(/data/websiteuny/public_html/sites/all/modules/media/includes/media_views_plugin_display_media_browser.inc): failed to open stream: No such file or directory in include_once() (line 3492 of /data/websiteuny/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: include_once(): Failed opening '/data/websiteuny/public_html/sites/all/modules/media/includes/media_views_plugin_display_media_browser.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in include_once() (line 3492 of /data/websiteuny/public_html/includes/bootstrap.inc).

UPT LBK Menyelenggarakan Pelatihan Nasional tentang tentang Impelementasi Person Centered Therapy dan Focusing Therapy dalam Layanan Bimbingan dan Konseling Online bagi Dosen, Guru dan Mahasiswa

Tanggal 7 dan 11 Juni 2022, UPT LBK menyelenggarakan Pelatihan Nasional tentang tentang Impelementasi Person Centered Therapy dan Focusing Therapy dalam Layanan Bimbingan dan Konseling Online, dengan pembicara Prof. Akira Ikemi, Ph.D dari Kansai University Jepang, dan Dr. Suwarjo, M.Si dari Universitas Negeri Yogyakarta. Kegiatan dilaksanakan secara daring, tanggal 7 Juni 2022 diisi dengan kegiatan Expert Session, dan tanggal 11 Juni 2022 diisi dengan Coaching and Group Discussion. Pelatihan diikuti oleh Dosen, Guru, Mahasiswa dan umum.